Пікап Mercedes-Benz отримав брутальні прощальні спецверсії (Фото)

Ательє Carlex Design показало фінальні пакетами доповнень X-Class.

Польське дизайнерське бюро Carlex на прощання з пікапом Mercedes-Benz X-Class випустила дві ексклюзивні модифікації – Off-Road Final Edition і Extreme Final Edition. Таке виконання додають утилітарному пікапу розкоші, прохідності і брутальності, а відзначення особливих варіантів помітні лише в елементах декору.

Машини польських тюнерів будуть виділятися ліфтованною підвіскою, великими позашляховими колесами з п’ятипроменевими графітовими дисками, захистом днища, широкофюзеляжним обвісом, новими бамперами, накладками на капоті, додатковим блоком доданих ламп на даху і кастомною розпіркою в кузові.

Відмінності між «позашляховою» варіацією Off-Road і Extreme в деталях: різниться забарвлення кузова і інтер’єру, а також оформлення задніх крил. Усередині обидва пікапа пропонують клієнту багатий салон з обробкою червоною або чорною шкірою, профільованими передніми сидіннями, вуглепластиковими вставками на панелі, особливим зовнішнім виглядом приладів, а також декоративними накладками на педалі і пороги.

Цінник X-Class Final Edition поки не розкритий, проте дешевими вироби Carlex Design не назвеш: наприклад, розкішний пікап Mercedes-Benz, стилізований під Maybach, коштує 105 тисяч євро, тоді як стандартний X-Class з V6 в Німеччині можна придбати за 49 тисяч євро.


Не пропустіть