Новий Range Rover Sport помітили під час тестів (Фото)

Попит на розкішний позашляховик Range Rover Sport останнім часом впав. Автовиробник, який належить Tata Motors, сподівається, що новий Range Rover Sport підніме попит, але наступне покоління не з’явиться найближчим часом.

Випробувальний автомобіль має чотириконтурну вихлопну систему і був оснащений зимовими шинами, необхідними для їзди по засніжених дорогах північної Європи. У той час як стилізація може бути, а може і не бути однаковою, деякі масові зміни будуть відбуватися під знайомою шкірою. Третя генерація Range Rover Sport зробить перехід на недавно розроблену платформу MLA компанії JLR, яка буде відкрита в кінці цього року з повністю електричним флагманським седаном XJ, який був помічений раніше.

Ймовірно, Range Rover Sport буде пропонуватися з м’якою-гібридною прямою шісткою, як ще має місце з поточною моделлю у вигляді HST, в той час як електрифікована установка з чотирма циліндрами могла б бути в роботі.

З такої великої кількості камуфляжу на цьому прототипі, ми робимо висновок, що буде потрібно якийсь час, перш ніж Land Rover зніме його з оновленого Range Rover Sport. Офіційний дебют, ймовірно, відбудеться десь у 2021 році.


Не пропустіть