У мережі показали ВАЗ-2109, тюнінгований під Бетмобіль (Фото)

Майстри тюнінгу намагаються зробити свої проекти незвичайними.

Про один з таких написало видання carakoom. За основу проекту взято ВАЗ-2109.

Саме над цією машиною і вирішили попрацювати тюнери. З «зубила» вирішили зробити Бетмобіль.

Як повідомляє джерело, майстри тюнінгу працювали над цим проектом досить довго. Трансформація ВАЗ-2109 в незвичайний кастом почалася в ще 2008 році. Після того, як були зроблені деякі кузовні роботи, проект був заморожений.

Роботи поновилися, в середині 2010-х. Що ж зробили тюнери з «Ладою»? Для початку вони вирішили знизити дах на 10 сантиметрів, щоб після заниження можна було використовувати стандартні двері багажника.

Було також вирішено нахилити середню стійку кузова. Це дозволило візуально зробити передні двері довші, а силует більш динамічним. Одночасно з цим майстри занизили і задні крила. Замість заднього скла встановили якусь сталеву конструкцію, а саме заднє скло стало невеликим і вертикальним.

З металу також були виготовлені і прикріплені нові роздуті колісні арки. Доповненням до них стали широкі пороги.

Задній бампер також повністю виготовили з металу. До складу бампера інтегрували вихлопні труби між задніми ліхтарями від американського маслкара Chevrolet Camaro.

Передню оптику встановили китайську, але теж тюнінговану. Фари довелося трохи розгорнути назовні, щоб зробити передню частину більш злою. Фари «потягнули» за собою і капот. Через зміненого кута установки фар капот теж довелося подовжувати.


Не пропустіть