Toyota розсекретила плани щодо найпопулярніших своїх моделей (Фото)

Анонімні інсайдери, показали плани Toyota з випуску нових моделей і змін в модельному ряду.

Зауважимо, що по датах виходу того чи іншого автомобіля варто робити уточнення: ця інформація актуальна для ринку США. Наприклад, в 2021 році відбудеться оновлення Camry, а нова генерація бізнес-седана може вийти в 2023 році.

Раніше йшлося про те, що Toyota поверне модель Venza. Інсайдери дають підтвердження цих даних, і автомобіль випустять в четвертому кварталі 2020 року.

У вересні 2021-го Toyota покаже модель Corolla Cross. Якою буде ця машина, не зовсім ясно, але, можливо, універсалу і / або хетчбеку збільшать кліренс, забезпечивши модель пластиковими накладками.

Toyota Land Cruiser 200 в США припинить бути автомобілем, який претендує на розкіш. LC буде реалізовуватися з салоном на п’ять місць і позиціонуватися як “справжній позашляховик”. Вартість зменшиться, в даний час “двохсотий” в США можна придбати мінімум за 85 415 доларів. Про терміни появи нового варіанту нічого не відомо.

Раніше японські ЗМІ говорили про прем’єру LC300 вже в цьому році. Найближчою європейською прем’єрою стане новий субкомпактний кросовер, який дебютує на початку березня на автосалоні в Женеві.


Не пропустіть