Названо ТОП-5 найкращих уживаних електромобілів

Не кожен водій може дозволити собі купити електромобіль, але це не заважає машинам завойовувати популярність по всьому світу. Експерти назвали ТОП-5 найкращих уживаних моделей даного типу.

Лідером списку став німецький Volkswagen e-Up, облаштований комфортним салоном, який дозволяє насолоджуватися їздою по місту. Завдяки швидкій зарядці запас «батареї» заповнюється за півгодини.

На друге місце експерти помістили Kia Soul EV. Він виглядає вельми цікаво, а за зручності в транспортному засобі відповідає клімат-контроль, підігрів передніх сидінь, камера заднього виду, а також круїз-контроль.

Також варто звернути увагу на ще один німецький автомобіль BMW i3, який потрапив в ТОП за рахунок наявності в його характеристиках функції швидкої зарядки акумулятора і здатності проїжджати більше 255 км без поповнення запасу батареї. Модель прекрасно зарекомендувала себе на дорозі.

На 4-й позиції опинився один з найбільш дорогих учасників рейтингу. Йдеться про Tesla Model X, на якому можна проїхати приблизно 500 км, однак на повну зарядку необхідно до 14 годин.

Останнім в переліку названо Nissan Leaf, який проїжджав майже 250 км без поповнення заряду.


Не пропустіть