Компанія Kia вирішила змінити логотип (Фото)

У жовтні 2020 року компанія Kia представить свій новий логотип. Презентація пройде в рамках зустрічі керівництва концерну з Асоціацією автомобільних журналістів Південної Кореї. За даними ресурсу Thekoreancarblog, ініціював цю зустріч президент Kia – Хан Ву Пак.

Нова емблема має чимало спільних рис з тієї, що була показана на концепті Imagine by Kia в 2019-му. Втім, відмінності все ж є.

У будь-якому випадку, ребрендинг – процес досить затяжний. Потрібен час на реєстрацію логотипу у всіх країнах, де представлена ​​марка, заміну емблеми в ДЦ і сервісних центрах, в офісах, на заводах, в рекламній продукції та, нарешті, на самих машинах.

Яким саме моделям південнокорейського виробника в першу чергу дістанеться новий логотип – поки незрозуміло. Втім, журналісти єдині в думці, що це буде електрокроссовер, який стане втіленням нової глобальної стратегії Plan S.

Відзначимо, перші знімки серійної машини Kia з новою емблемою з’явилися в Мережі в грудні 2019-го. В цей же час з’явилася інформація, що логотип дістанеться не тільки електрокарам, а й автомобілям з класичними ДВЗ.


Не пропустіть