На продаж виставлено унікальну позашляхову Ferrari 1975 року (Фото)

«Позашляховик», що існує в єдиному екземплярі, побудований на базі Ferrari 308 Dino GT4, але ціна поки не названа.

Від звичного «Діно» у цього монстрика збереглося досить мало. Наприклад, вихідний гран-турер з посадочною формулою 2+2 був перетворений в суто двомісне купе, і весь простір, що звільнився займає силовий агрегат. Мотор все ж залишився штатним, але, за даними аукціоністів з Worldwide Auctioneers, грунтовно допрацьований.

У чому саме полягають доопрацювання, поки не пояснюється, зате відомо, що на відновлення і апгрейд мотора зокрема і всього спорткара в цілому витратили 26 тисяч доларів. Кросовер оснащений зовні автентичним 3,0-літровим V8, який «з заводу» розвивав 240 к.с.

Але основна відмінність – це ходова частина, створенням якої займалася фірма DriverSource з Техасу. У стилі «сафарі» спорткару помітно збільшили кліренс, інтегрувавши в підвіску регульовані амортизатори і пружини з можливістю зміни дорожнього просвіту, перенастроїли рульове управління, забезпечили 15-дюймовими колісними дисками з високопрофільної гумою тощо.

Крім того, «Діно» обзавівся додатковою оптикою Hella і спеціально виготовленим переднім бампером з вбудованими буксирувальними вушками. У підсумку після всіх доопрацювань Ferrari Dino відчайдушно нагадує якусь подобу Lancia Stratos.

Продадуть вседорожний Ferrari на аукціоні в Ер-Ріяді, але самі торги заплановані тільки на 23 листопада.


Не пропустіть