Skoda представила нову версію популярної Octavia (Фото)

Skoda презентувала свою першу спортивну Octavia RS iV з гібридною силовою установкою. До першої «сотні» «заряджена» Octavia здатна розігнатися за 7,3 секунди.

На чеському заводі Skoda в Млада-Болеславі зібрали 7-мільйонний екземпляр Octavia. Нова Skoda Octavia RS iV придбала більш спортивний і злий корпус, бампера іншої форми. У передній частині ми бачимо V-подібні вставки, які сьогодні зустрічаються у багатьох нових автомобілів. У «зарядженої» Octavia нові решітки радіатора і 19-дюймові колеса, через які видно червоні гальмівні супорти. У салоні спортивні сидіння з логотипом Vi RS і червоною відстрочкою.

Під капотом у нової Octavia RS iV розмістився комплект з 1,4-літрового бензинового турбомотора TSI і електродвигуна. Точно такий же стоїть в новому Volkswagen Golf GTE. Сумарна потужність агрегатів видає 245 кінських сил і 400 Нм крутного моменту. Вся система працює в парі з шестиступінчастим «роботом» DSG.

Повністю зарядженої батареї вистачить на 60 кілометрів, цей хід забезпечує блок акумуляторів ємністю 13 кіловат-годин. Щоб повністю зарядити батарею буде потрібно шість годин. Гібридну «заряджену» Skoda Octavia випустять в двох кузовах – ліфтбек і універсал. У Європі новинка з’явиться в продажу вже в цьому році.


Не пропустіть