Аudi представила A3 нового покоління (Фото)

Компанія Audi представила в Німеччині п’ятидверний хетчбек A3 Sportback нового покоління. Про це у вівторок, 3 березня, повідомляє прес-служба німецького бренду.

Довжина автомобіля складає 4340 мм, висота – 1430 мм, а ширина – 1820 мм. Розмір колісної бази досягає 2600 мм. Об’єм багажного відділення варіюється від 380 л до 1200 л.

Автомобіль отримав матричні фари, велику решітку радіатора з візерунком у вигляді сот, масивні повітрозабірники. У салоні встановлюється інформаційно-розважальна система з 10,1-дюймовим дисплеєм і цифрова приладова панель. Багатьма функціями машини можна управляти тепер за допомогою голосу. Відзначається, що тканина, яка використовується для оббивки сидінь, виготовлена ​​з перероблених пластикових пляшок.

Новий Audi A3 Sportback оснащується 1,5-літровим бензиновим двигуном потужністю 150 к.с. Крім того, автомобіль буде пропонуватися з дволітровим силовим агрегатом потужністю 116 і 150 к.с. Коробки передач – механічна і семиступінчастий “робот”. У майбутньому з’являться гібридна версія моделі і 310-сильна спортивна модифікація.

Продажі нового Audi A3 Sportback на європейському ринку почнуться в травні цього року.


Не пропустіть