Розсекретили дизайн серійного BMW iX3 (Фото)

Повністю електрична версія кросовера BMW X3 ще не вийшла на ринок, проте вже непогано знайома нам завдяки позаторішньому концепту і оприлюдненими виробником характеристикам. До теперішнього часу головною загадкою залишалося те, наскільки товарний варіант буде відрізнятися від шоу-кара, але тепер і цей секрет розкритий.

Під час презентації електричної концептуальної чотирьохрехдверки i4, націленої на конкуренцію з Tesla Model 3, BMW показала фото фінального варіанту iX3. Ракурс не найвдаліший, але, судячи з того, що ми бачимо, електрокроссовер встане на конвеєр практично без змін. При цьому фальшрадиаторна решітка моделі без ДВЗ буде більше схожою на паливні X3.

Виробництво iX3 налагодять в нинішньому році на спільному підприємстві BMW Brilliance Automotive в Китаї, причому не тільки для місцевого ринку, але і на експорт. Спочатку випустять тільки задньопривідну модифікацію з 210-кіловатним (286-сильним) електромотором, а повний привід запропонують пізніше. Батареї споживаної ємністю в 74 кіловат-години буде вистачати на 440 км шляху.


Не пропустіть