Volkswagen представив оновлений позашляховик Teramont (Фото)

Вартість моделі не змінилася, але зовнішність і технічне оснащення стала іншою.

Німецький автовиробник починає продажі оновленої версії свого позашляховика Volkswagen Atlas, відомого в Європі під назвою Teramont. Новинка в базовому виконанні отримала тканинний салон, 6,5-дюймовий тачскрін інформаційно-розважальної системи з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, ручне регулювання крісел, 18-дюймові легкосплавні колеса, систему автоматичного екстреного гальмування, функцію контролю «сліпих зон», а також систему оповіщення про перехресний рух ззаду. Під капотом розташувався 2,0-літровий турбований двигун, віддача якого становить 235 к.с.

Виконання SE Tech – найдоступніша версія, яка оснащується 276-сильним VR6. Авто буде доступне з 20-дюймовими колесами, дистанційним запуском, датчиками паркування та адаптивним круїз-контролем. У комплектації SEL додаються поворотні фари, сидіння водія з електроприводом і пам’яттю, система утримання в смузі руху, розпізнавання дорожніх знаків, навігація і панорамний люк на даху.

Atlas SEL Premium оснащений шкіряною оббивкою, підігрівом і вентиляцією передніх крісел, підігрівом задніх сидінь, модернізованою аудіосистемою, системою автоматичного паркування та камерою кругового огляду. Також за доплату клієнти можуть замовити пакет R-Line, який додає спортивний обвіс, унікальні колісні диски і накладки на педалі з нержавіючої сталі. Вартість моделі стартує з позначки в 32 565 доларів США.


Не пропустіть