Продемонстрували унікальний McLaren 650S з «чорнобильським» дизайном (Фото)

У мережі показали унікальний автомобіль британської автомобілебудівної компанії McLaren, що нагадує екстремальну модель P1 GTR. Ексклюзивна модель отримала назву McLaren 650S Chernobyl.

Після виходу серіалу “Чорнобиль” від кіностудії HBO, українське місто, настільки стало популярним, що мільйони туристів вирушили подивитися місце, де вибухнув ядерний реактор. Тому й не дивно, що хлопці з тюнінг-ательє Liberty Walk загорілися бажанням надати машині апокаліптичні нотки в оформленні дизайну.

Як стало відомо, стандартну модель McLaren 650S пропустили через тюнінг в результаті чого автомобіль отримав «чорнобильський» дизайн. Хлопці з японського ательє Liberty Walk обклеїли суперкар плівкою, колір якої нагадує бетон після радіоактивного апокаліпсису з помаранчевими знаками попередження про радіацію.

Крім доопрацювання зовнішнього вигляду, автомобіль отримав широкі арки передніх і задніх коліс, що ще більше додало транспортному засобу зловісний вигляд. Також тюнери збільшили передній спліттер і високе заднє антикрило, яке нагадує задній вид McLaren P1 GTR.

Крім того, розробники перевзули модель в комплект чорних коліс HRE, з гумою від Michelin і додали задні бічні обвіси.

Що стосується технічних характеристик, то автомобіль з “чорнобильським” дизайном оснащений 3,8-літровим твін-турбованим двигуном V8. На жаль, потужність унікального авто не повідомляється.

Джерело hyser.com.ua

Не пропустіть