На аукціоні продадуть спорткар Ferrari, який пілотував Міхаель Шумахер (Фото)

Аукціонний будинок Tom Hartley Jnr незабаром виставить на реалізацію модель Ferrari Enzo, на якій їздив в 2002 році знаменитий гонщик Міхаель Шумахер.

Відомо, що на представленому спорткарі Ferrari Enzo 2002 року випуску Міхаель Шумахер брав участь в спеціальному заході під назвою Ferrari Racing Days. Повідомляється, що в даний момент автомобіль, якому вже 18 років перебуває в ідеальному стані, його пробіг становить 6 458 км.

Варто сказати, що спорткар до 2004 року перебував у власності компанії Ferrari. Після цього його придбав приватний власник, а потім перепродав в 2014 році до Великобританії, де він перебував у приватній колекції, що складається з п’яти гіперкарів італійського бренду.

Представлений Ferrari Enzo має червоний колір, але має інший інтер’єр, на відміну від інших 399 таких же спорткарів. Салон обшитий червоною шкірою, а також оброблений акцентами з вуглецевого волокна. Дане дизайнерське рішення виконано в дусі попередніх моделей Enzo.

В арсеналі Ferrari Enzo 2002 року випуску знаходиться 6,0-літровий “атмосферник” V12, який видає 660 к.с. У парі з ним працює 6-швидкісна секвентальна автоматична коробка передач і задній привід. На даний момент ціна автомобіля тримається в секреті. За прогнозами, вона може перевищити 2,5 млн доларів.


Не пропустіть