Опубліковані перші зображення нового Sandero (Фото)

Румунський підрозділ компанії Renault – Dacia – працює над створенням нових Logan і Sandero вже більше семи років. Третя генерація цих автомобілів повинна з’явитися в 2021 році.

Днями в інтернеті з’явилися перші зображення однієї з цих моделей – нового хетчбека Sandero. На головному фото представлена ​​звичайна версія цієї моделі, а на рендерах нижче – його “позашляхова” версія Stepway.

Судячи з викладеним знімкам, 5-дверка отримає новий фірмовий дизайн Dacia, який вже був випробуваний в новому Duster. Зовнішній вигляд «Сандеро» стане більш агресивним за рахунок іншого рельєфу капота, нової решітки радіатора і іншої оптики.

Що стосується версії Sandero Stepway, то вона зовні виглядає ширше, ніж нинішня генерація цієї моделі.

Технічна сторона як нового Sandero, так і Logan, поки тримається в секреті, але можна припустити, то автомобілі змінять платформу на «базу» CMF-B, відому по п’ятій генерації Renault Clio. З іншою архітектурою оновиться і лінійка двигунів. Агрегат 0,9 TCe, ймовірно, поступиться місцем більш новим TCS 100 і TCe 100, якими комплектується новий Clio. Не виключено поява мотора TCe 130.


Не пропустіть