Hyundai Kona N вперше помітили на тестах (Фото)

Фотошпигуни в черговий раз впіймали новий кросовер Hyundai Kona, правда, цього разу в об’єктив потрапив SUV з приставкою N.

Зарубіжний портал motor1.com публікує перші шпигунські знімки Hyundai Kona N. Помічений на тестах прототип від сторонніх очей приховувала камуфляжна плівка, яка заважає розгледіти специфічні для N-версії деталі. Однак велика кількість маскування не змогла приховати окремі важливі штрихи – більш широкі колісні арки, гальма Brembo з червоними супортами і масивні подвійні вихлопні труби в задній частині. Цікавий факт: в Hyundai порівнюють Kona N з великим і більш дорогим позашляховиком Cupra Ateca.

Про те, що корейці збираються створити спортивний варіант Kona, стало відомо ще в травні 2018 го. Тоді ж побачив світло прототип, а от про серійне виробництво розмов ще не було. Тепер же, судячи зі шпигунських фото, проект, нарешті, отримав «зелене світло» для виробництва та зараз знаходиться на більш просунутій стадії розробки.

За попередньою інформацією, в рух Hyundai Kona N буде приводитиме дволітровий турбомотор, як на i30N. Нагадаємо, потужність цієї моделі складає 275 к.с., а після фейсліфтинга цей показник, за чутками, трохи підросте. Яка віддача дістанеться Kona N, поки не повідомляється. В пару движку запропонують 6МКПП або 7АКПП з подвійним зчепленням. Дебют Hyundai Kona N організовують вже цього літа, а на ринку новинка з’явиться як модель 2021 року.


Не пропустіть