Українець відсудив у заправки гроші за неякісний бензин

Днями Рівненський міський суд розглянув справу Дениса Давидова, котрий позивався до львівської заправки «Євро Пауер». Причиною позову стало те, що АЗС надала чоловіку неякісне пальне. Суд розглянув докази та виніс рішення: власник заправки відшкодує чоловіку 13 692 гривні завданих збитків та ще 2 000 гривень моральної шкоди. Окрім цього підприємець оплатить повну вартість судових витрат – 9621 гривень.

Як повідомляє vse.rv.ua, інцидент трапився у липні 2018 року. Чоловік заправив свій автомобіль «TOYOTA CAMRY» на львівській АЗС «ЄВРО ПАУЕР». За «95-й» бензин заплатив 1290,47 гривень. Однак, чоловік не проїхав і 200 метрів, коли автомобіль раптом заглох посеред дороги. Двигун завести так і не вдалось.

Через це чоловік вимушений був зупиняти попутки, аби довезти автомобіль до найближчого сервісного центру на ремонт. Після проведення діагностики стало зрозуміло, що причиною поломки стало саме неякісне пальне. Тоді водій подав на АЗС до суду.

Суд визнав відповідача – представника заправки – винним та зобов’язав його сплатити в загальному близько 25 тисяч гривень завданих збитків.


Не пропустіть