Патентна заявка розкрила новий пікап Hyundai Santa Cruz (Фото)

Фотошпигуни вже показували нам, як Hyundai Santa Cruz Pickup тестувався на снігу, тепер ми бачимо патентну заявку з великою кількістю інформації.

За словами керівника Центру глобального дизайну Hyundai в Намьяне, Південна Корея, серійна модель буде мати оновлений дизайн. Як пояснив SangYup Lee, майбутній пікап буде «сильно виділятися» і матиме «набагато більший характер», ніж добре прийнятий концепт-кар.

Крім того, Hyundai Motor і її філії знаходяться в процесі оновлення ліній і ліній постачання заводу в Алабамі, оскільки компанія вирішила випускати нове покоління Hyundai Tucson (кодова назва NX4) на початку 2020 року, а запуск серійного пікапа запланований на кінець 2020 року.

Інформація показує, що у автомобіля буде 2,5-літровий двигун з гібридною опцією, і він буде чотирьохдверним пікапом «лайфстайл» з шасі монокок.

Що стосується того, як буде виглядати пікап, це ще належить з’ясувати, але Hyundai використовував фотографії концепту Santa Cruz для свого виробничого анонсу, що змусило б повірити, що майбутній транспортний засіб буде багато в чому нагадувати його прототип.


Не пропустіть