В Україні оприлюднили найбільший “скручений” пробіг транспортного засобу (Фото)

В Україні зафіксовано рекордно скручений пробіг у транспорту перед продажем, повідомляє авто24 з посиланням на український сайт оголошень Auto.Ria.

Продавець мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter за своєю ініціативою замовив на сайті послугу “Перевірений VIN-код”. Ця опція дозволяє перевірити машину по різних баз даних. У тому числі і звіряє відповідність зазначених в оголошенні відомостей з тими, які зберігаються в базі даних МВС і інших джерел.

Як сайт уточнює дані про дійсний пробігу – невідомо. Можливо із зарубіжних інтернет – ресурсів, на яких перед цим даний автомобіль продавався.

У всякому разі, продавець мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter в оголошенні заявив “чесний” пробіг 167 000 км. А за перевіреними даними виявилося, що 11 місяців тому пробіг становив 548 000 км. Можливо це рекорд скручування – мінус 381 000 км при продажу автомобіля.

Курйоз у тому, що продавець зажадав видалити уточнені дані перевірок, таким чином привернувши до них увагу, але адміністрація сайту зробила їх публічними.

Джерело auto.bigmir.net

Не пропустіть