Нові Sandero Stepway і Logan помічені під час тестів (Фото)

Наступне покоління автомобілів з’явиться зовсім скоро, адже Dacia, яка належить Renault, вносить останні штрихи в нові Logan і Sandero.

Автомобіль зловили шпигуни і сфотографували боковину. Нам не відомо, як себе проявив на снігу хетчбек, проте він явно проходить тести.

Розроблені з нуля, нові моделі остаточно втратять коріння Renault Clio другого покоління і перейдуть на новітні основи французького суперміні. Проте, платформа CMF-B не переноситиме без будь-яких змін, так як Logan і Sandero фактично використовуватимуть більш базовий варіант апаратного забезпечення, який також лежить в основі Nissan Micra.

Потужність буде надходити від одного і того ж набору трьохциліндрових бензинових двигунів і чотирициліндрового дизеля, за чутками, Sandero Stepway отримає флагманську версію з 140 кінськими силами від гібридної установки. Покупці зможуть вибирати між механічними і автоматичними коробками передач, передаючи потужність виключно на передні колеса.

Оновлений Logan, можливо, з’явиться на початку жовтня на Паризькому автосалоні, де він зможе поділитися увагою зі звичайним Sandero.


Не пропустіть