Американець перетворив горбатий Запорожець в стильний хот-род

Виявляється, унікальний український Горбатий Запорожець можна знайти далеко за межами України.

Хто б міг подумати, що з старенької української машинки вийде справжній хот-род, та ще й не де-небудь, а в гаражі американського кастомайзера.

Незвичайним проектом вирішив зайнятися Ларі Гроуб, з компанії Voodoo Larry Kustoms. Так, хлопець створив незвичайний челлендж, підготуватися автомобіль до Old School Show всього за два дні.

Дані проекти не є рідкістю, а подібні виставки проходять регулярно по всьому світу. Найцікавішим же у цій всій історії є те, що основою для проекту став ЗАЗ-965 в народі лагідно званий «Горбатим» запорожцем.

Для того, щоб додати машині унікальний зовнішній вигляд, американець вирішив занизити автомобіль і трохи змінити геометрію кузова. В першу чергу машині опустили дах, причому спереду на 10 сантиметрів, а ззаду на 20, що зробило її в класичному стилі американських хот-родів. Заднім стійкам збільшили нахил, а також трохи їх розширили, а на задніх колісних арках з’явилися декоративні накладки, які свого часу були створені для того, щоб покращувати аеродинамічні показники автомобіля.

Незважаючи на те, що повністю добудувати унікальний автомобіль автор за два дні так і не встиг, але незважаючи на це, Запорожець став дуже схожий на унікальне купе в американському стилі. Незважаючи на те, що до закінчення проекту ще достатньо часу, можна з упевненістю сказати, що Запорожець буде виглядати досить ефектно, після того, як автор завершить всі маніпуляції з ним.

Джерело akcenty.com.ua

Не пропустіть