Оновлений Kia Picanto помітили на тестах

Kia Motors працювала над оновленням свого найменшого міського автомобіля, Picanto. У Мережі з’явилися фото автомобіля біля Франкфурта.

Знімки рестайлінгового Picanto досить чіткі і були зроблені під час тестів під Франкфуртом, Німеччина, і дозволяють нам побачити невеликі зміни в його дизайні, такі як нові бампери, легкосплавні диски і фари, а також зазвичай реєструються пластини, які Kia використовує для зйомок.

Теперішнє третє покоління Kia Picanto надходить у продаж в Європі з 2017 року. Якщо Kia буде слідувати своєму звичайному трьох з половиною років циклу модернізації автомобілів, то покращений Picanto буде запущений в кінці 2020 року або на початку 2021 року. Таким чином, це означає, що оновлений Picanto може з’явитися дуже скоро, оскільки вони почали знімати відео для просування.

Головний операційний директор Kia Motor Europe Еміліо Еррера нещодавно припустив, що Picanto EV повинен вийти «рано чи пізно». Абсолютно електричний Picanto повинен з’явитися не тільки через більш жорсткі європейські норми викидів, але також і для того, щоб залишатися конкурентоспроможними в сегменті «міських» автомобілів.


Не пропустіть