Toyota Land Cruiser 300: нова інформація про легендарний позашляховик

Ми уважно стежимо за всією інформацією про нове покоління легендарного позашляховика Toyota Land Cruier, і на цей раз готові поділитися з читачами даними про передбачувані терміни дебюту моделі.

Як повідомляє видання BestCarWeb, світовий дебют Toyota Land Cruiser з індексом «300» був перенесений з літа 2020 року на літо 2021-го. Причому в дилерських центрах вже пройшла підготовка до появи моделі. Також ряд великих клієнтів налаштувалися на швидку покупку позашляховика. Причина зміни термінів не уточнюється, але не виключено, що виною всьому спалах коронавіруса.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про силові установки новинки. Так, модель наступної генерації отримає бензиновий і дизельний V6 з двома турбінами, тоді як актуальний восьмициліндровий мотор швидше за все буде знято з виробництва разом з поточною моделлю.

Не виключено, що з часом з’явиться і гібридна версія позашляховика. Повний привід, як і автоматична трансмісія, увійдуть в базове оснащення Toyota Land Cruiser.

В основі моделі буде як і раніше лежати рама. При цьому габарити практично не зміняться, як і основні переваги моделі – прохідність і буксирування причепів масою до 3,6 тонн.


Не пропустіть