Mercedes завершує виробництво нинішнього покоління S-Class

Повідомляється, що вже в серпні цього року, німецький бренд планує припинити серійне виробництво флагманського S-Class в кузові кабріолет.

Ні для кого не секрет, що виробники автомобілів у всьому світі починають або скорочувати свої модельні ряди, зосередивши увагу на створенні тих моделей, які користуються високим попитом (зараз це кросовери) або звільняючи місце для абсолютно нових моделей, які отримають всі технологічні можливості. Є звичайно і такі авто, які оновлюються і відповідно виготовляються протягом довгих років – саме такою моделлю є флагманський седан Mercedes-Benz S-Class.

За даними зарубіжних профільних видань, які посилаються на свої перевірені джерела в самій компанії Mercedes-Benz, керівництво бренду планує залишити можливість для замовлення моделі S-Class в кузові купе і кабріолет до травня цього року.

А вже до серпня, їх виробництво завершиться. Обидва цих виконання флагманського седана отримали оновлення в 2017 році, так що їх ні як не можна назвати морально застарілими; але вони засновані на S-класі шостого покоління, який існує на ринку вже близько семи років. Найближчим часом нам представлять абсолютно нову версію цієї культової моделі.

Крім того, німецький автовиробник працює над електричним аналогом флагманської «Ески», який отримає позначення EQS. Передбачається, що ця новинка зможе запропонувати покупцям більше комфорту і технологій, ніж в звичайному S-Class, це буде найбільш розкішним електромобілем компанії, який надійде в продаж в 2021 модельному році. EQS побудований на абсолютно новій платформі і оснащений парою електромоторів, з непідтвердженою потужністю близько 500 «коней» і повним приводом. Запас ходу складе близько 482,8 км.


Не пропустіть