В США склали рейтинг найнадійніших автомобілів (Інфографіка)

Корейці виявилися в середині списку, а Volvo і Land Rover названі ненадійними.

Авторитетне аналітичне агентство JDPower склало рейтинг найбільш надійних трирічних автомобілів в США за даними за 2019 рік. Раніше в подібних рейтингах лідируючі позиції займали представники японського автопрому, проте тепер ситуація дещо змінилася.

При складанні рейтингу враховувалося, з якою кількістю проблем стикалися власники «трирічок» (тобто автомобілі 2017 року випуску) за підсумком останнього року експлуатації. Автори рейтингу підрахували, скільки виникло неполадок у конкретної марки на 100 машин. Відповідно чим менша цифра рейтингу тим краще.

У числі найбільш надійних виявилися представники преміального підрозділу Hyundai під брендом Genesis. На другому місці розташувався Lexus, в 2018 році лідирував в цьому рейтингу. Третє місце у Buick, четверте і п’яте – у Porsche і Toyota. Цікаво, що у непримиренних конкурентів Toyota і Volkswagen кількість поломок практично ідентична, що може говорити як про міф відомості про ненадійність німців. Символічно, що VW Tiguan і Toyota RAV4 посіли третє місце по надійності в класі кросоверів (див таблицю нижче).


Не пропустіть