Рідкісний Ford Mustang Boss 429 простояв без руху майже 40 років (Фото)

В рамках онлайн-аукціону eBay з молотка піде рідкісне купе Ford Mustang Boss 429, що зійшло з ковейера в 1969 році. Автомобіль простояв в гаражі без руху майже 40 років.

Нинішній власник машини, що виставив її на торги, придбав рідкісну модифікацію «Мустанга» в 1981 році, після чого проїхав на ньому всього 48 кілометрів перед тим, як поставити машину в гараж на зберігання. З того часу ніхто на автомобілі не їздив. Що до сумарного пробігу Ford Mustang Boss 429, то він становить 21 тисячу 358 км.

Незважаючи на довгий простій автомобіль зберігся у відмінному стані. Більш того, купе до тепер взуте в заводські покришки.

Поточна ставка за рідкісний Ford Mustang становить 166 300 доларів. У підсумку за скільки автомобіль буде проданий, стане відомо через чотири дні, коли аукціон буде завершено.

Нагадаємо, що версія Ford Mustang Boss 429 оснащувався 7-літровим 500-сильним двигуном, але за документами віддача автомобіля складала всього 380 сил (для зниження ставки страховки). Дане виконання вважається одним з найбільш рідкісних модифікацій «Мустанга». Сумарно таких машин було випущено трохи більше 1000 одиниць.


Не пропустіть