З’явилися подробиці про нове покоління Jeep Grand Cherokee

Іноземний портал Car and Driver оприлюднив дані про те, які стосуються модернізованого паркетника Jeep Grand Cherokee.

Варто нагадати, що оновлена ​​генерація Jeep Grand Cherokee випускається з 2010 року. У зв’язку з цим вже настав час для модернізації цієї іномарки. Автомобіль буде сконструйований на інший архітектурі, ніж нинішній паркетник. Авто отримає шасі під найменуванням Giorgio, на якому поставлені моделі Alfa Romeo Stelvio і седана Alfa Romeo Giulia. Оновлена ​​генерація отримало поздовжнє розташування силової установки, в зв’язку з цим дуже сильно компоновка позашляховика не зміниться.

Згідно з відомостями, оприлюдненими іноземним порталом, новинка у стартовій модифікації придбає задньопривідну систему і дволітровий бензиновий наддувний агрегат. Для більш дорогих варіацій готові запропонувати авто, яке здобуло під капот мотор V6 з робочим об’ємом на 3,6 літрів. Обидва двигуни отримають в комплект гібридну установку eTorque. Для європейського авторинку будуть пропонуватися гібридні модифікації Plug-in, при цьому найбільш максимальна варіація варіант Trackhawk з компресорним мотором V8, ймовірно, побачить світ виключно в Сполучених Штатах.

Якщо ж говорити про внутрішнє убрання, то рестайлінгова модель виявиться більш просторою, ніж у актуальної генерації. Опційно можна придбати модифікацію з трьома рядами крісел. Крім того, авто придбає віртуальну «приборку», з габаритним тачскріном інформаційно-розважального комплексу та шайбою селектора автоматичної коробки передач. На даний момент ще немає точних даних про те, на який час намічається прем’єрний показ Jeep Grand Cherokee оновленої генерації. Швидше за все, це станеться уже в нинішньому році.


Не пропустіть