З’явилися перші фотографії салону нового кросовера Kia Sonet

Видання Autocar India представила перші фото внутрішнього оздоблення нового компактного кросовера Kia Sonet, який може стати глобальною моделлю.

Нагадаємо, що дебют прототипу Kia Sonet пройшов на початку нинішнього року на автовиставці в Нью-Делі. Раніше повідомлялося, що товарна версія кросовера спочатку з’явиться на ринку Індії, а пізніше може приїхати і в інші країни. Тепер же стали доступні перші фотографії салону новинки.

Судячи з червоної прострочки і вишивці на спинці передніх крісел, на зображенні – версія GT Line. Також можна відзначити, що сидіння мають рельєфну вставку посередині і розвинену бічну підтримку. Крім того, в салоні присутній сенсорний 10,25-дюймовий екран медіасистеми, про який було заявлено ще на презентації концепт-кара.

Новинка стане найбільш компактним паркетником в модельному ряду марки Kia. Його довжина не буде перевищувати 4 метрів, а відстань між осями – 2,5 метрів. Варто сказати, що Kia Sonet побудований на тих же вузлах і агрегатах, що і модель Hyundai Venue. Автомобілі будуть відрізнятися тільки зовні і по оснащенню.

В арсеналі нового Kia Sonet буде перебувати три силові агрегати на вибір: 1,2-літровий “атмосферник”, 1,0-літровий турбо-двигун і 1,5-літровий дизельний агрегат. Офіційну вартість новинки оголосять ближче до початку продажів, які заплановані на серпень.


Не пропустіть