Toyota Land Cruiser отримають версії культових моделей 70-х років (Фото)

«Крузаки» і «Прадо» очікує сміливий ретро-тюнінг.

На такий крок пішла японська компанія Renoca, що займає тюнінг-проектами. Фахівці будуть перетворюватися нові автомобілі в старі, в стилістиці 70-х років.

Так, одним з них буде мінівен Toyota Hiace, який отримає чорну пластикову радіаторну решітку і круглі фари. Відзначимо, що саме так автомобіль виглядав в далекому 1977 році. Також автомобілю замінять передній бампер, а поставлять його на вантажні колеса. Вартість такого Toyota Hiace складе 28 400 доларів.

Однак куди більш цікавим проектом є тюнінгований Toyota Land Cruiser 100. Японці з Renoca перетворять ще більш-менш сучасний «Крузак» в справжній ретро-кар.

Так, легендарний 100-й позашляховик зовні перетворять на модель з індексом 60, а Toyota Land Cruiser Prado зроблять схожим на 70-й «Крузак». Варто відзначити, що з цією метою фахівці скуповують старі автомобілі, тому «Крузаки» вийдуть ще дешевші, ніж мінівен Hiace.

Ретро-кари до тепер користуються попитом на ринку, але головна їх проблема в тому, що автомобілі по-справжньому старі. Куди більш цікавим рішенням є переробка сучасних машин під старі. Можна припустити, що такий незвичайний тюнінг-проект обов’язково знайде своїх шанувальників.


Не пропустіть