На вигляд Land Cruiser, але насправді – «китаєць»: чому Haval H9 краще за японця

Один з небагатьох випадків, коли китайське, означає якісне.

Виробник Haval спеціалізується на випуску люксових автомобілів, які дали стрибок у розвитку машинобудування Піднебесної. До моменту випуску позашляхової моделі H9 «китайці» представляли «жалюгідні пародії» на японський флагман Toyota Land Cruiser. Але тепер «легенді» доводиться конкурувати з більш доступним і функціональним позашляховиком.

Всім відомо, що китайці брали покупця не якістю зібраних автомобілів, а оснащенням. Але з появою моделі Haval H9 баланс функціональності і надійності дотриманий. Салон позашляховика виконаний з якісних матеріалів, що включають шкіру і м’який пластик. Проглядаються декоративні вставки з дерева, як в автомобілях преміум-класу. Варто відзначити рівень збірки, де нічого не скрипить і не хитається.

Що стосується силових характеристик, то Haval H9 не отримав знаменитий силовий агрегат V8, але він пропонує не менш функціональні 2,0-літрові двигуни потужністю 190 і 245 «конячок», з обертовим моментом в 420 і 350 Нм відповідно. В якості трансмісії представлений класичний 8-ступінчастий “автомат”. «Хавейл» може «похвалитися» прохідністю, яка не поступається «однокласника».

І останнім аргументом, з купи перерахованих, чому Haval H9 краще «японця» є його ціна. Вартість китайської моделі обійдеться покупцеві в два рази дешевше свого конкурента. У період кризи і занепаду валюти така економія буде доречною.

У підсумку по виду покупець отримує «Ленд Крузер», а на ділі «китайця». І в даному випадку – це шанобливо.

Джерело vladtime.ru

Не пропустіть