Мов тільки з заводу: BMW 325iX 1986 року продають за ціною нової 5-Series (Фото)

Дилерський центр у Великобританії продає баварський седан BMW 325iX практично в стані «з заводу». Машину продають 50 000 доларів.

Рекламований компанією SuperVettura, яка також є офіційним дилером Koenigsegg в Великобританії, цей BMW 325iX 1986 року подолав усього 821 км за весь час свого існування.

Вважається, що це найоригінальніший 325iX в світі і, ймовірно, той, у якого найнижчий пробіг. Цікаво, що машина взагалі не зареєстрована і виглядає так, як ніби вона щойно залишила завод.

За словами представників дилерського центру, який і продає цей старовинний BMW, автомобіль був ретельно перевірений і обслужений, як тільки він прибув до Великобританії. «Ми хотіли зберегти все якомога оригінальнішим. Ми встановили нову батарею, поміняли масло і ретельно перевірили всі його вузли і агрегати. Ми залишили заводські шини на автомобілі, щоб зберегти його в оригінальному стані. Якщо новий власник захоче кататися на цій машині, ми, звичайно, замінимо гуму на сучасну».

Німецький седан має відтінок кузова Polaris Silver Metallic і інтер’єр з синьої тканини з теплоізоляційним склом. 325iX також оснащений додатковими лампами покажчиків повороту на передніх крилах, які були опцією в той час.

2,5-літровий бензиновий двигун з шістьма циліндрами розвиває 170 к.с. при 5800 об/хв і максимальний крутний момент 222 Нм при 4300 об/хв. Машина оснащена механічною коробкою передач з п’ятьма швидкостями і системою повного приводу.

До речі, E30 325iX є історично значущим автомобілем, тому що це був перший в світі серійний автомобіль BMW з повним приводом і, отже, перша «трійка» з приводом на всі колеса. Крім емблеми, її можна відрізнити від звичайного 325i з заднім приводом завдяки розширеним колісним аркам.


Не пропустіть