З’явилися зображення нового кросовера Hyundai Tucson

На ютуб-каналі AtchaCars були представлені рендерні зображення нового покоління Hyundai Tucson.

Варто сказати, що новий Hyundai Tucson вже не раз був помічений фотошпигунами на тестових заїздах. За попередньою інформацією, дебют новинки повинен відбутися протягом нинішнього року. А поки незалежні дизайнери розробляють рендери оновленого Hyundai Tucson.

Так, видання AtchaCars представило своє бачення стилістики майбутнього кросовера Hyundai Tucson. Дизайнери при розробці рендерів грунтувалися не тільки на шпигунських знімках прототипу, але і на зображеннях концепт-кара Vision T, який дебютував в листопаді 2019 року під час автосалону в Лос-Анджелесі. Також до уваги були взяті елементи дизайну оновлених седанів Hyundai Elantra і Sonata.

Найімовірніше, що зовнішній вигляд нового Hyundai Tucson зміниться радикальним чином, у порівнянні з нинішнім поколінням кросовера. Так, ще в жовтні минулого року менеджер з планування продукції Hyundai Ендрю Туатахі зазначив, що дизайн новинки буде «дуже цікавим». За непідтвердженими даними, в оснащенні новинки буде знаходитися 2,5-літровий мотор Theta3, що працює в парі з 8-ступінчастим “автоматом”. Також представлять і гібридну версію авто.


Не пропустіть