Озвучена вартість величезного позашляховика Cadillac (Фото)

Американський преміальний позашляховик отримав абсолютно новий дизайн, інтер’єр, технології та технічні характеристики, а також цінник.

Дебют нового покоління Cadillac Escalade відбувся пару місяців тому, але тільки зараз ми можемо дізнатися, скільки коштує розкішний позашляховик у своєму п’ятому поколінні. Базова версія Luxury буде оцінюватися від 76 195 доларів США або на 1 000 доларів дорожче, ніж попередня модель. «Спортивна» версія оцінюється від 85 595 доларів.

За 85 695 доларів можна отримати виконання Escalade Premium Luxury з пакетом Performance, який включає в себе такі переваги, як підвіску Magnetic Ride Control, електронний диференціал підвищеного тертя і пакет для установки причепа. Останній включає в себе вбудований асистент гальмівних зусиль, помічник в роботі зі зчіпним пристроєм, а також камеру.

Нагадаємо, що Escalade 2021 року має незалежну задню підвіску, яка забезпечить покращене управління. Також новинка отримала більш просторий салон, особливо це помітно для пасажирів в третьому ряду. Екстер’єр нового позашляховика виділяється завдяки великій решітці радіатора з хромованими елементами і тонким переднім фарам. У задній частині також з’явилися тонкі вертикальні задні ліхтарі, а 22-дюймові колеса є стандартними для всіх комплектацій.

Габаритні розміри нової генерації автомобіля також змінилися. Колісна база збільшилася на 125 мм, а довжина моделі зросла на 180 мм. У рух новинка приводиться 6,2-літровим V8 від GM потужністю 420 кінських сил або новим 3,0-літровим турбодизелем I6 потужністю 277 к.с. Обидва двигуни використовують 10-швидкісну автоматичну коробку передач. Привід – задній або повний.

У салоні встановлена ​​нова інформаційно-розважальна система з 16,9-дюймовим монітором, який використовує технологію OLED з подвоєною щільністю пікселів, 7,2-дюймовий сенсорний екран зліва від керма, що відображає необхідні для водія показники, а також 14,2-дюймовий дисплей цифровий «приборки».


Не пропустіть