На базі сучасного Nissan побудували ретро-автомобіль (Відео)

Компанія Mitsuoka Motor, яка збирає і продає сучасні авто з дизайном у стилі ретро, ​​представила спецсерію субкомпакта Viewt – Cafe Latte. Модель Viewt з «лупатим» зовнішнім виглядом побудована на основі сучасного Nissan March і випускається в кузові седан і хетчбек.

Спеціальна версія автомобіля випущена в обмеженій кількості: 35 хетчбеків і 15 седанів. Всі вони оснащуються стандартним 1,2-літровим силовим агрегатом від Nissan March, переднім або повним приводом. Головна відмінність від стандартного Viewt – це забарвлення. Кузов пофарбований світло-бежевою фарбою, а салон витриманий в кавових відтінках.

Крім компактного Viewt в модельний ряд Mitsuoka входять родстер Himiko, до того ж седани Galue і Ryugi. У 2018 році компанія відсвяткувала 50-річний ювілей. В честь цього була випущена лімітована модель Rock Star, зібрана на агрегатах Mazda MX-5.

Найвідомішим автомобілем Mitsuoka є спорткар Orochi, який випускали в період з 2006 по 2014 рік. Він оснащувався 3,3-літровим агрегатом V6 потужністю 233 кінські сили і розганявся з 0 до 100 км/год за 8 секунд. Гранична швидкість становила 222 км/год.


Не пропустіть