З’явилися дані про загадковий грецький 3000-сильний гіперкар

У світ ексклюзивних гіперкарів скоро увійде проект Spyros Panopoulos Chaos.

Грецька компанія, названа на честь її засновника, працює над машиною вищого класу з минулого року, і дизайн, здається, завершено. Нам ще належить побачити, що ховається під кришкою, але машина повинна бути приголомшливою – принаймні, з точки зору продуктивності.

У рух авто буде приводитися 4,0-літровим двоциліндровим двигуном V10 з титановими розпридільчими валами, клапанами Inconel і поршнями і шатунами з 3D-печаті. Кажуть, що він виробляє 2000 к.с. і може бути розігнаний до 11000 об/хв, але з керамічними поршнями, стрижнями з вуглецевого волокна і іншими модами.

Силовий агрегат буде працювати в поєднанні з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням і системою повного приводу. Ніякі специфікації не були озвучені, але ми могли б очікувати менше 2 секунд для прискорення до 100 км/год і ймовірної максимальної швидкості понад 500 км/год.

Це зробило б великий тиск на Bugatti і Koenigsegg, за умови, що це буде реально, тому що багато хто намагався увійти в цей сегмент раніше і зазнали невдачі. Проект Chaos має монококову конструкцію з використанням карбонових і кевларових панелей кузова, вихлопних труб з титанового квадрата і світлодіодних задніх ліхтарів з 3D-печаті.


Не пропустіть