З’явилися зображення нового Mitsubishi Outlander

Видання Motor1.com на основі шпигунських фотографій прототипу оновленого кросовера Mitsubishi Outlander розробило рендерні зображення майбутньої новинки.

Нагадаємо, що компанія Mitsubishi кілька років тому ввійшла в спільний альянс автовиробників, тому оновлений кросовер Outlander стане першою моделлю марки, розробленої на платформі Nissan. У зв’язку з поширенням коронавірусу багато компаній відкладають дебюти своїх новинок, так що точної інформації, коли представлять новий Outlander, поки немає. Найімовірніше, що це трапиться в другій половині нинішнього року.

При цьому дизайнери на основі ранніх шпигунських фото прототипу нового Mitsubishi Outlander вирішили представити, як буде виглядати новинка. Частково оновлений кросовер в своїй стилістиці буде спиратися на раніше дебютований концепт Engelberg Tourer, але він позбудеться футуристичних елементів шоу-кара. Кросоверу дістанеться габаритна решітка радіатора, масивні крила і головні фари зі світлодіодами.

Щодо технічної «начинки» майбутнього Outlander також поки мало інформації. Відомо лише, що кросовер отримає фірмову плагін-гібридну установку Mitsubishi, так як версія Outlander PHEV – це один з найпопулярніших гібридів на європейському ринку.


Не пропустіть