У покинутому будинку знайшли пару Бьюїків, які простояли там 30 років (Фото)

Схоже, що у нас є два Бьюїки, один 1982 року, а другий 1977, які стоять разом в одному гаражі, покинутого будинку, майже 30 років. Не відомо, чи є вони спорідненими душами, але продавець готовий розлучити їх, якщо раптом знайдеться покупець на один автомобіль. Кожен обійдеться в 1.500 доларів і автомобілі продаються в Піттсбурзі, штат Пенсільванія.

Інформації про машини практично немає, зате є фотографій, з яких можна зробити висновок, що в цілому машини виглядають гідно, повний стік і заїхали сюди своїм ходом.

На кожному автомобілі серйозний шар пилу і бруду, але якщо докласти трохи зусиль то все легко повинно відмитися. Хоча на деяких елементах видно вогнища корозії.

Дані про пробіг також не наводяться, і немає даних, чому їх тут заховали на такий довгий термін, адже документи на машини в повному порядку і немає ніяких обмежень.

Сірий Buick Rivera модель 1982 року, для свого часу вважався розкішним апаратом. Кузов в 6-му поколінні, яке випускалося з 1979 року по 1985 рік. Під капотом може стояти базовий 6-циліндровий і топовий 8-циліндровий. Коробка передач залежала від встановленого двигуна.

Коричневий Buick Electra, модель 1977 року – чотирьохдверний сімейний автомобіль. Саме в 1977 році GM вирішив припинити не тільки цю серію, включаючи 5-е покоління Electra, але і інші моделі побудовані на цій платформі. Простий і лаконічний кузов в класичному варіанті для тих років.

Ясно тільки одне, що пара цих машин ще довгий час не буде придатна для руху по дорогах загального користування. Це звичайно не ретро і не класика, але все ж цікаво, чому їх залишила в покинутому будинку 30 років тому!


Не пропустіть