Новий Mercedes-Maybach S-Кlassе виїхав на тести (Фото)

На гоночній трасі «Нюрбургринг» почалися швидкісні випробування люксового седана Mercedes-Maybach S-Кlassе нового покоління.

«Мул» все ще покритий солідним шаром камуфляжної плівки, через що оновлення в зовнішності автомобіля розглянути дуже складно. Видно тільки, що дверні ручки зроблені висувними (у звичайного Mercedes-Benz S-Кlassе вони звичайні), а решітка радіатора отримала той же малюнок, що на недавно представленому кросовері Mercedes-Maybach GLS.

Фари і задні ліхтарі прототипу приховані плівкою, але вдалося розглянути, що їх дизайн виконаний відповідно до нового корпоративного стилю фірми зі Штутгарта. Задня оптика, наприклад, збільшилася в довжину і заходить на вертикальну площину кришки багажника.

З технічних подробиць поки відомо, що Mercedes-Maybach S-Кlassе отримає абсолютно новий дизайн передньої панелі з великим вертикально розташованим тачскріном системи MBUX. Він не буде продовженням цифрової «приборки», як це зроблено в інших моделях фірми.

Представницький седан Mercedes-Benz S-Кlassе буде представлений в найближчі місяці, орієнтовно – в середині літа. Його більш розкішного побратима Mercedes-Maybach S-Кlassе, швидше за все, покажуть у вересні.


Не пропустіть