Новий пікап від Hyundai стане масовим автомобілем

Hyundai Santa Cruz є планом виходу компанії на ринок пікапів. Потужний пікап буде пропонуватися з чотирьохдверною кабіною і вибором з чотирициліндрових двигунів.

Ймовірно, в рух авто будуть приводити 2,4-літрові і 2,0-літрові рядні четвірки Santa Fe з турбонаддувом в парі з восьмиступінчастою автоматичною і повним приводом.

Santa Cruz буде їздити на тій же архітектурі і буде побудований в тому ж Монтгомері, штат Алабама, на заводі, що і кросовер середнього розміру Santa Fe. План Hyundai для Santa Cruz – це доступний і ефективний вибір для водіїв, які перевозять громіздкі, але не обов’язково важкі предмети, наприклад, гірські велосипеди, байдарки та туристичне спорядження, а не гравій, човни та шлакоблоки.

Він буде конкурувати в основному з Honda Ridgeline, а також з Chevrolet Colorado, Ford Ranger, GMC Canyon, Nissan Frontier, Toyota Tacoma і, в меншій мірі, Jeep Gladiator. Hyundai підтвердила виробництво Santa Cruz. Він повинен вийти в 2021 році зі стартовою ціною близько 25 000 доларів.


Не пропустіть