Експерти повідомили, які вживані автомобілі практично не ламаються

Багато людей вважають за краще купувати б/у автомобіль з тієї чи іншої причини. Але в цьому питанні величезна роль приділяється саме вибору.

Купити якісний б/у автомобіль не так просто, як здається на перший погляд. Адже потрібно відразу врахувати безліч чинників. Зокрема, щоб він був технічні справний. Не варто забувати, що б/у автомобіль все ж має значні недоліки в порівнянні з новим авто з салону.

Досвідчені водії завжди зможуть вибрати якісний автомобіль, адже вони в першу чергу знають, які марки варто розглядати в першу чергу. Після вже вони звертають увагу на те, в якому вони стані продаються.

Відома німецька організація TUV Sud опублікувала свій традиційний рейтинг надійності авто. Експерти визначили, які авто найменше ламаються.

Саме відсоток поломок для тієї або іншої моделі і став основним критерієм при складанні рейтингу. Але для зручності всі автомобілі розділили на категорії за роками випуску.

Найкращий показник серед всіх моделей – у Mercedes GLC (2,17% авто з поломками). Гірше за всіх себе проявили Citroen Berlingo, а також Dacia/Renault Logan і Duster.

Експерти радять перед тим, як купувати автомобіль, обов’язково перевірити його в будь-якому центрі по ремонту. Адже тільки досвідчений фахівець зможе визначити всі переваги і недоліки певної моделі.


Не пропустіть