Ще один клон культового «Прадо»: Стартували продажі Mahindra Alturas G4

В Індії стартував онлайн-прийом попередніх замовлень на позашляховик Mahindra Alturas G4, який є ще одним клоном «Прадо». Напередодні офіційного дебюту моделі клієнти можуть забронювати автомобіль за 50 000 рупій (17 700 грн).

Повнопривідний семимісний позашляховик Mahindra Alturas G4 зовні нагадує Toyota Land Cruiser Prado, тому багато хто вже розглядають його як більш дешеву альтернативу «японцеві». Індійський автомобіль буде доступний в п’яти колірних варіантах – чорному, синьому, перлинно-білому, коричневому і сріблястому.

Цікаво, що на сайті виробника є можливість забронювати для Mahindra Alturas G4 такі аксесуари як міні-холодильник, 7-дюймовий сенсорний екран на підголівнику з вбудованим DVD-плеєром, «лампи настрою», зовнішні хромовані елементи, багажник на дах, килимки в салон, тримач для мобільного телефону, жалюзі, дзеркало і багато іншого.

Під капотом Mahindra Alturas G4 розташований 2,2-літровий чотирициліндровий дизельний двигун, потужність якого становить 178 кінських сил при 420 Нм крутного моменту. Пару мотору складає 7-діапазонна автоматична коробка передач.

Яка доля у Mahindra Alturas G4 на ринку? Ймовірно, автомобіль буде доступний тільки в Індії, де зможе змістити продажі Toyota Land Cruiser Prado. Останній, хоч і надійний і легендарний автомобіль, але він коштує занадто дорого для жителів країн, що розвиваються.


Не пропустіть