Найнадійніші і витривалі іномарки: можна їх сміливо брати

Примітно, що в рамках досліджень авторинку був складений список транспортних засобів, які відрізняються надійністю, і представлені в країнах ЄС. Щоб скласти вищевказаний рейтинг, була проведена перевірка понад 200 моделей транспортних засобів. Як безперечного лідера слід розглядати позашляховик німецького виробництва Mercedes-Benz GLC, який продемонстрував найменше поломок протягом перших 2-3 років експлуатації в активному режимі. Є інформація, що щодо ремонту даної машини звертається лише 21,4% автовласників.

Серед найбільш надійних, а також витривалих транспортних засобів можна виділити деякі моделі німецького і японського виробництва. Це стосується Porsche 911, Suzuki Vitara і цілого ряду інших. Потрібно відзначити, що дані автомобілі характеризуються не тільки відмінними технічними можливостями, але також чудовими експлуатаційними якостями.

Як відзначають аналітики, суть полягає в тому плані, що автовиробники вважають за краще приділяти значну увагу рівню якості складання елементів і вузлів, які вважаються основними. Це дає можливість власникам порівняно нечасто стикатися з дефектами і несправностями транспортних засобів.

Крім цього, водії європейських країн вважаються вкрай відповідальними, так що на регулярній основі здійснюють технічне обслуговування машин, і це позитивним чином позначається на їх використанні протягом тривалого часу.

Слід підкреслити, що рейтинг автомобілів, які ламаються вкрай рідко, може виступати в якості непоганого орієнтира не тільки для потенційних покупців, але також виробників транспортних засобів. У першому випадку існують певні можливості для вибору серед кращих машин, беручи до уваги їх вартість. У другому випадку є можливість для розробки нових моделей автомобілів, беручи до уваги характерні особливості їх попередників. Це стане сприяти зростанню конкурентоспроможності брендів, що займаються їх розробкою і випуском.


Не пропустіть