Продемонстрували куленепробивний лімузин Range Rover (Фото)

Компанія Klassen, що буквально означає клас, розтягла Range Rover, щоб дати автомобілю додатковий внутрішній простір. Загальна додана довжина цього Klassen Range Rover становить 1 016 мм – загальна довжина стає 6 215 мм, а довжина колісної бази була збільшена до 4136 мм. Завдяки цьому лімузин Range Rover отримує місце в салоні для чотирьох сидінь, які можна налаштувати попарно обличчям один до одного. Клієнти можуть вибрати тільки два місця для практично необмеженого простору для ніг, включаючи цифровий екран.

Але найкраще в лімузині Klassen Range Rover не обмежується його розтягнутим кузовом. Весь автомобіль має рівень броні VR8, здатний витримувати кулі калібру 7,62 мм з відстані 10 метрів.

Більш того, автомобіль також оснащений комплектом куленепробивних шин, розроблених Klasse, які гарантують мобільність до 80 кілометрів на годину і пробіг до 50 миль.

Як будь-який модифікований Klassen автомобіль, куленепробивний лімузин Range Rover XXL не дешевий. Повний подовжений зразок може досягати ціни до 750 000 євро, або 811 000 доларів США. Але що це в порівнянні з ціною життя людини всередині автомобіля.


Не пропустіть