Складено ТОП-10 найкращих автомобілів преміум-класу 2020 року

За інформацією фахівців, список машин був складений на основі відгуків власників.

Аналітики британського видання Autocar опублікували рейтинг автомобілів преміум-класу 2020 року. У список увійшли як седани, так і кросовери.

Лідером рейтингу став Mercedes-Benz S-Class, який є найбільш продаваним в сегменті. Незважаючи на те, що багато конкурентів уже випустили оновлені моделі, застаріла версія «німецького короля» все одно продовжує користуватися популярністю.

Далі йде Land Rover Range Rover, який відповідає всім вимогам автомобілів класу люкс. Крім преміального екстер’єру модель може похвалитися позашляховими можливостями.

Третю сходинку посів Audi E-Tron. Фахівці називають його найдостойнішим електрокроссовером на ринку. Так, багато хто відзначає в цій моделі якість водіння, рівень шумоізоляції і високотехнологічність.

На четвертому місці розташувався електрокар Tesla Model S, який від 0 до 100 кілометрів на годину здатний розганятися всього за 2,3 секунди. Машина має не тільки підвищену продуктивність, але і збільшену витривалість.

П’ята сходинка дісталася Audi A8. Серед переваг аналітики відзначають легкість управління і м’яку їзду.

У ТОП-10 найкращих преміальних автомобілів також увійшли такі моделі, як BMW 7-Series, Jaguar XJ, BMW X7, BMW 6-Series Gran Turismo і Lexus LS.


Не пропустіть