Опубліковані перші зображення серійного електрокара Nissan

У профільній державній базі даних Аргентини з’явилися нові дані про автомобіль моделі Nissan Ariya. Саме він стане першим серійним електрокаром бренду. І, завдяки новим даними, ми, нарешті, отримали уявлення про те, як саме буде виглядати новинка.

Нагадаємо, що концептуальна модифікація була вперше показана на токійському автосалоні в минулому році. Тоді представники фірми розповіли, що практично повністю готові до запуску конвеєра з електрокарами. Однак, до реальних дій, схоже, дійшли тільки зараз.

Відзначимо, що в основі електричної машини покладено базу CMF-EV. Що стосується зовнішнього вигляду, то зображення в патентної документації відрізняються від концептуального автомобіля тільки бамперами і дрібними стилістичними елементами. Зокрема, слот для підключення живлення був розміщений в новому місці.

Прототип електрокара працював за рахунок двох електрифікованих моторів. Виробник розповів, що машина може тільки на одному заряді акумуляторів подолати відстань в 480 кілометрів. А дістатися до першої сотні машина зможе за 5 секунд.


Не пропустіть