У Мережі продемонстрували дуже футуристичний Porsche (Фото)

Дизайнерів Porsche часто висміюють за те, що у них найлегша робота в світі, оскільки 911 проектує себе знову і знову, а інша частина модельного ряду в основному повторює основну модель бренду.

Ймовірно, найбільшою проблемою для будь-якого дизайнера Porsche буде відсторонення бренду від впливу 911 – за умови, що з менеджментом все буде в порядку. Однак за межами Porsche є багато дизайнерів, готових спробувати, і Павло Брешка – один з них.

Незалежний автомобільний дизайнер люб’язно поділився з нами своїм вражаючим проектом під назвою Cyber ​​677 Porsche, який передбачає футуристичний погляд на спортивний автомобіль 911. Він хотів створити щось нове, а не ще одну копію 911, і ідея Cyber ​​прийшла йому в голову.

«Ця ідея змусила мене порушити деякі суттєві особливості цього бренду, але я хотів зберегти загальний силует, який дуже пізнаваний у всьому світі», – пояснює Брешка. Незважаючи на те, що він зберіг певну форму 911, все інше змінилося, включаючи культову форму фар, які тепер виглядають аналогічно тим, які можна побачити на нових Genesis GV80 і G80.

Ще одна вражаюча деталь – відсутність заднього скла або, точніше кажучи, його зменшення до розміру, який робить його непридатним для використання. Проте, Cyber ​​677 Porsche оснащений камерами заднього виду замість дзеркал, тому ми припускаємо, що вони забезпечують достатню видимість ззаду.

«Мета полягала в тому, щоб створити трохи сирий стиль, який міг би ставитися до кібер-світу, але одночасно зберегти деякі м’які поверхні, щоб зробити силует гармонійним», – додає дизайнер.

Що стосується інтер’єру, він виглядає ще більш футуристичний, ніж зовнішній вигляд, зберігаючи при цьому деякі типові дизайнерські підказки Porsche, такі як тонка центральна консоль.


Не пропустіть