Найкращі позашляховики з міжколісним блокуванням (Фото)

Експерти склали рейтинг найкращих позашляховиків з міжколісним блокуванням.

Перше місце зазначеного рейтингу дісталося Mitsubishi Pajero Sport. Даний транспортний засіб має раму, задню балку і блокування заднього міжколісного диференціала. Навіть при діагональному вивішуванні машина відмінно справляється з бездоріжжям. Моторна лінійка автомобіля складається з двох двигунів, об’єм яких дорівнює 2,4 і 3 літрам, а рівень потужності становить 180 і 210 кінських сил відповідно.

Друге місце займає Toyota Land Cruiser Prado. Четверте покоління даної машини може похвалитися повним приводом і блокуванням задньої осі, просунутою електронною системою вибору режимів руху по бездоріжжю Multi-Terrain Select, а також адаптивним позашляховим круїз-контролем. Моторна лінійка машини включає в себе три двигуни, об’єм яких дорівнює 2,7, 2,8 і 4 літри, а рівень потужності становить 163, 177 і 249 кінських сил відповідно.

На третьому рядку розташовується Mercedes-Benz G-Class. Даному автомобілю покладається міжосьове блокування, а також блокування диференціалів на передній і задній осях. Моторна лінійка транспортного засобу складається з чотирьох двигунів потужністю від 245 до 630 кінських сил.


Не пропустіть