Недорогий Citroen C3L розсекретили до прем’єри (Фото)

Знімки нового крос-седана опублікували незалежні китайські ЗМІ.

Основна інформація і патентні зображення Citroen C3L були опубліковані ще раніше. Відомо, що модель побудована на передньопривідній платформі PF1 зразка 2002 року, але вона модернізована і, що особливо важливо, розтягнута. На такій же базі побудований родинний хетчбек C3-XR, що випускається на тому ж спільному підприємстві PSA-Dongfeng в Китаї. Але задній обвіс седана довше на 223 мм. Таким чином, Citroen C3L, будучи дуже схожим на «піднятий» седан Logan Stepway, в довжину досягає 4505 мм, тоді як у Renault всього 4368 мм.

Більш того, Citroen C3L за цим показником виграє у Volkswagen Polo Sedan (4384 мм), Hyundai Solaris (4405 мм), не дотягує лише 115 мм до Toyota Corolla. Дорожній просвіт теж видатний: за рахунок переналаштування підвіски вдалося домогтися цифри 180 мм. Підкреслюють кроссоверний характер накладки з нефарбованого пластика на арках і порогах.

Офіційних даних по силовим агрегатам поки немає, але під капотом у крос-седана повинен виявитися 3-циліндровий 1,2-літровий бензиновий турбомотор, що видає 116 к.с. і 190 Нм і поєднується з 6-ступінчастим преселективним роботом, пише китайський ресурс Autohome. Зауважимо, що в арсеналі хетча C3-XR значиться також і 1,6-літровий 117-сильний атмосферник, що пропонується в парі з МКП або автоматом.

Інтер’єр в загальних рисах повторить той, що є у хетчбека, але може виявитися трохи простіше зважаючи на бюджетне позиціонування седана. Однак медіасистеми і кліматичний блок повинні перекочувати на Citroen C3L без змін. Офіційно седан повинні представити вже в травні-червні 2020 року, але на жаль – тільки для китайського ринку.


Не пропустіть