Названо автомобілі, які найчастіше намагаються викрасти в Україні

За даними компанії Benish GPS, в Україні в I кварталі 2020 року найчастіше намагалися викрасти автомобілі брендів Toyota, BMW і Mercedes-Benz. За спробам незаконних заволодінь транспортними засобами беззаперечним лідером є Київ.

Кожен п’ятий автомобіль, який намагалися викрасти в нашій країні з січня по березень 2020 року – Toyota. У автовикрадачів це найулюбленіші машини. На другому місці BMW. Спроб викрадення баварських автомобілів нараховано 19% від загальної кількості. На третьому місці Mercedes-Benz – (16% спроб угонів від загальної кількості).

Автовикрадачів також цікавлять люксові кросовери і позашляховики Land Rover (14%), автомобілі Lexus (7%), Renault (7%) і Porsche (5%).

Найчастіше зловмисники намагаються викрасти автомобілі в Києві і Київській області (понад 50% від усіх спроб викрадення). Не дрімають вони також в Харківській, Одеській, Львівській і Дніпропетровській областях.

Українським автолюбителям буде корисно знати, що в I кварталі 2020 року найчастіше намагалися викрасти автомобілі під час робочого дня. У минулому році злочинці воліли “працювати” вночі.

Джерело today.ua

Не пропустіть