У Nissan розповіли про можливий відхід з українського ринку

Закриття 14 виробничих майданчиків Nissan у світі призведе до скорочення обсягу продукції з нинішніх 7 мільйонів машин на рік до 5,5.

Зараз виробник Nissan представлений у Європі кроссоверами Qashqai, Juke, X-Trail, хетчбеком Micra, спорткарами GT-R і 370Z, а також електромобілями Leaf і E-NV200. Протягом минулого року компанія продала більше 394 тисячі нових автомобілів, однак результат виявився майже на 20 відсотків гіршим, ніж в 2018-му. Втім, зовсім йти з Європи японський бренд не збирається.

Підтвердженням цього є новий Nissan Juke, продажі якого в Європі почалися в листопаді минулого року, пояснили Авто24 у представництві Nissan Motor Ukraine.

«В даний час ведуться підготовчі роботи на найбільшому автомобільному заводі Європи в Сандерленді із запуску нового покоління Nissan Qashqai. Як і раніше, Nissan зберігає лідерські позиції на ринку електромобілів в Європі і продовжує розвиток даного напрямку», – йдеться у повідомленні.

Також стало відомо про плани Nissan в Україні: «Nissan в Україні оновлює модельний ряд. Так, в листопаді минулого року був представлений оновлений пікап Nissan Navara, а в другій половині 2020 року почнуться продажі нового Nissan Juke».

Раніше повідомлялось, що Nissan сфокусується на США, Японії, Китаї.


Не пропустіть