На задвірках автосервісу знайшли класичний родстер Mercedes (Фото)

Раритетні автомобілі, особливо якщо вони були випущені невеликим тиражем, коштують чималих грошей і любителі старовинних машин влаштовують за ними своєрідне полювання. Незважаючи на такий ажіотаж, іноді унікальні автомобілі можна зустріти в абсолютно невідповідних для них місцях. Саме так і сталося з одним із родстерів Mercedes-Benz 190SL, повідомляє видання Caracoom.

Унікальний класичний автомобіль німецької марки знайшли на задвірках автосервісу в Великобританії. Судячи зі стану родстера, він простояв під відкритим небом досить давно, вкрившись товстим шаром пилу і бруду. У деяких місцях кузов проіржавів, а шини раритетного авто давно спустилися.

Зверху на Mercedes-Benz 190SL недалекоглядні інженери автосервісу звалили старі бампери і інший непотріб. Це призвело до незначного пошкодження кузова. Однак якщо подивитися на загальний стан автомобіля, то все не так вже й погано, і його цілком можна відновити.

Відзначимо, що Mercedes-Benz 190SL випускався в період з 1955 по 1936 рік і на той час вважався найкрасивішим автомобілем марки. Він оснащувався 1,9-літровим двигуном потужністю 120 к.с. і міг розвивати швидкість до 173 км/год. Всього з конвеєра зійшло 25 881 екземплярів моделі, тому вона є ласою здобиччю для автоколлекціонерыв.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть